pühapäev, 28. juuni 2015

336/

Tänane päev möödus jälle väga kiirelt. Pärast "pikka" töönädalat oli tahtmine hommikul pikemalt magada. Ei pannud ma äratust ja ignoreerisin hommikul mängima hakanud raadiot. Seda viimast on suhteliselt lihtne teha - Uuno raadio ei hiilga just kvaliteetmuusikaga, ei tekigi tahtmist kuulama hakata. Lõpuks ärkasin üles lihtsalt meeletu tahtmise peale vetsu minna (tean, et täiesti üleliigne info kuid naljakal kombel on see ainuke asi, mis korralikult üles äratab).. Pea lõhkus hommikul nagu oleks korraliku joomisega aega sisustatud, kuid ei..Äkki oli süüdi öine aroomiteraapia? Hmm..

Igatahes..Hommikul oli mul vastamata kõne emalt. Imelikul kombel polnud mind suutnud äratada ka see..kuigi magan telefon padja peal. Veider.

Täna tulid vanaema ja tädid külla ja ema "hoiatas" mind ette, et teaksin liikuma hakata. Kui olin hommikukohvi ära joonud, näo endale pähe maalinud ja paar asja ka neile kokku pakkinud, helistas ema jälle, et neil läks auto katki. Auto tuli vedada Avinurme kandist tagasi Kadrinasse ja sealt teise autoga tulema hakata. Ehk siis esialgsest kella 12-st saabumisest sai vist 14.00 kui mitte hiljem..

Emaga jõime niikaua rohkelt kohvi, klatšisime niisama ja arutasime maailmaasju. Jutuks tulid ka lapsed. Mainisin, et lastega on vist päris keeruline - öösiti karjuvad, tahavad koguaeg süüa ja lisaks pead mõtlema, mida ise süüa, et lapsel gaase ei tekiks ja nii edasi. Minu ema aga vihjas, et tema vist omal ajal nii palju ei põdenud ja mingist D-vitamiinist polnud ta ka siis midagi kuulnud..Võta siis kinni.

Kui vanaema ja tädid lõpuks kohale jõudsid siis jõime koos kohvi, arutasime veidi maailma-asju ja siis läksime tädidega surnuaeda haudasid korda tegema.. See ongi ka tavaliselt põhiline asi, miks üldse siiakanti reis ette võetakse.

Mis siis veel..

Tänane menüü oli muidugi kaootiline.
Hommikul jõin kohvi ja ... sõin..mida ma sõingi.
Ei mäleta.

Siis läksin ema juurde, jõin ohtralt kohvi, natuke džinni ja sõin kodust kartulisalatit. Hiljem veel natuke salatit, kartulikrõpsu, punast veini ja tüki metsmaasika-rullbiskviiti. Ühe muffini sõin ka.

Hiljem õhtusöögiks tegin paar krabipallikest (või mis iganes nad on), soojendasin juurde ploffi (lisasin tšillit ja paprikat), kõrvale natuke kodujuustu ja rohelist sibulat..


Kommentaare ei ole: