laupäev, 20. juuni 2015

331/ tänane päev

Millalgi lõuna paiku läksime Meelisega Tartu, et tuulata veidike poodides ja ajada muid "tähtsaid" asju. Neid eesmärke, mis seadsime, me täidetud ei saanud..küll aga palju muud.
Jõudsime käia Lõunakeskuse Rimis ja koti head-paremat täis osta, külastasime apteeki ja mõtlesime selle üle, et kas kõik inimesed on tänasel päeval tee Lõunakasse leidnud.. Parkla oli justkui kummist, autosid tundus rohkem olevat kui parkimiskohti. Õnneks on meil tutvusi ja saame autot parkida kõrval asuva ülevaatuspunkti juurde (autode jaoks siis mõeldud, kui keegi mõtlema jäi...).

Algselt oli plaan ka kinni jõuda aga arvestades linnas olevat liiklust ja idiootseid liiklejaid, ei tundunud see idee enam reaalne. Küll aga mõtlesime, et läheme ikkagi Taskusse ja käime BabyBackis söömas, kuhu olen Meelist lubanud juba pikalt viia.

Jõudsime ikka Taskusse paar minutit enne filmi algust ja ekspromt-otsus oli ikka minna.
Käisime vaatamas "Spiooni".


Film oli naljakas ja täis roppusi - nagu vaataks ennast peeglist..
Muidugi oli ka arenguruumi aga vahelduseks oli siiski hea kahekesi kinos käia.

Kinoga käib kaasas ka patustamine - popkorn. Kokat ei joonud, jääteed hoopis.
Hiljem aga võtsime Hessist jäätisekokteili ja wrapi - suur viga. Piim ei ole mu enesetundele üldse hea. Babybacki aga ei hakanud minema - hinnad ei olnud eriti..khm..taskukohased.

Täna esimest korda ostsin ka makroone. Ei saa ausalt öeldes aru, miks need asjad nii kiidetud on. Minu jaoks olid liiga magusad ja ebamäärased asjad..Jube kallid olid ka Tassikookidest ostes.

Koju jõudes keetsin veidike kinoad ja tegin avokaado-tomati-tšillisalatit.

Retsept lihtne:
keeda kinoa (juhend pakil)
tambi kahvliga avokaado püreeks, haki sisse tšillit ja tomatit ja maitsesta meresoola ja pipraga. Voilaa!

Isuäratav ta välja ei näe aga kinoa oli minu arvates vahvalt krõmpsuv .:)

Kommentaare ei ole: