reede, 19. juuni 2015

329/ õhtusöök

Minu õhtusöögiks oli täna kiivi-banaani smuuti ja lillkapsas-porgand dipikastmega.


Imelikul kombel aga kõht nii täis, et smuutit jõin kaks tundi ja dippi on ka siiamaani alles.
Taavi aga jõudis suhteliselt hilja ja siis oli vaja tema menüüs olev õhtusöök ka valmis teha.
Retsept oli siis järgmine:
Prae kookosõlis 5 minutit (ma praadisin kauem) sibul, suvikõrvits, porgand ja keedetud punapeet. Maitsesta meresoolaga.
Kõrvale serveeri kodujuustu-kurgi-tilli salatit. See wokk tundus veider kombo  aga kui ma proovisin, pidin tunnistama, et väga mõnus! Peet annab kuumutades välja ülihea maitse ja porgand samuti. Retsepti koguseid küll ei järginud, sest retsept nõudis 100g sibulat, 50g porgandit, 50 g suvikõrvitsat ja 65 g peeti. Sibulat mul nii palju polnud ja peeti panin koguseliselt ehk kõige rohkem:)

Nüüd jälle üks äge retsept varnast võtta. Taavi tõi linnast ka kinoat, hakkame ka sellega katsetama.:)


Kommentaare ei ole: