pühapäev, 21. juuni 2015

332/

Tänane hommikusöök oli paprikas praetud muna ja salat peekoniga. Minule niimoodi tehtud muna meeldib, Meelis kurtis, et muna on toores (veidi voolav seest ja toores?). Nojah, maitsed on erinevad. Võiks ju hinnata seda, et selleks ajaks kui mees ärkab, on kohvi ja söök laual..But well..

 Lõunasöögiks olid munanuudlid, Aasia pada (india pähklid, Tai külmutatud segu, aedoad, herned, mesi, tšilli, kaks pakki Sweet&Sour Ginger kastmepakki), kurgi-tomati salat ja grillkana valge liha.
Veetsin täna palju aega aiamaal, jalad valusad ja nälg oli ka..Õhtusöögiks tegin munanuudlitega singipastat ja kõrvale paprikat-tomatit. Nõme oli aga see, et kui söögitaldrikuga tulin, pesi Meelis juba hambaid..Nojaa. Minu jaoks ei ole kell 10 uneaeg, kui alles kell 8 tulin aiamaalt ja pole saanud kordagi teha midagi, mida teha tahaks. Tänaste toimingute hulka on siis kuulunud aiamaa ulatuslik kõplamine-rohimine, kolme söögikorra valmistamine (tegelikult nelja - Taavi sai eraldi hommikusöögi), mitme toa koristamine (sh põrandapesu), pesupesemine, pesu ära korjamine jne jne..Lisaks korjasin vahepeal kokku kõik plätud, mis kuskilt leidsin ja pesin käsitsi ära..Et oleks midagi jalga visata, kui sauna vaja minna.. Ja ongi niimoodi päev läinud. Aga keegi ei hinda seda ja tähele ei pane..Kuidas ma seda tean? NO SIIS OLEKS MU KURADI AUTO JUBA KORDA TEHTUD. Sorry, olen emotsionaalne aga no kurjam, kui raske on natuke teipi panna autole? ...:(

Kommentaare ei ole: