neljapäev, 29. november 2007

seitseteist, tuul ja torm.. su hinge kauaks jäävad.

Oijah. Täna oli siis Tallinnas see hull messipäev. Tähendab- nendel, kes astusid üle kooli keeldudest ja täna vaba päeva võtsid. See selleks. No sinna saamine võttis ikka kõvasti vaeva ja aega. Ime, et üldse kohale jõudsime ja ei pidanud oma elusid vahepeal kindlustama või muud sellist. No kuidas siis nägi välja tänane päev..
Hommikul oli äratus poole kuueks, sest täna pidin linna bussiga minema, Annil samamoodi.
Buss aga on selline vahva atribuut, et sinna ei pruugi kõik inimesed ära mahtuda. No mina mahun, sest minu peatus on suht esimeste seas, aga näiteks Kuremaa? Hm...Suht huvitv. Seetõttu ei saanud ka tibule kohta hoida, tuli mingi mutike ja ma ei saand teda ju seisma jätta. See selleks.. see oli ka esimene hommik üle pika aja, kui ma üldse Teda nägin. Ja nagu jällegi, on kõik sõnelused ja asjad justkui tuulega pühitud, ei ole neist enam jälgegi. Tagantjärele on veidike koomiline ja veider selliseid asju üldse meenutada...Niisiis. Jõudsime me õnnelikult linna. Kell oli kõvasti enne kaheksat..Ja nagu ma arvasingi, ei jõudnud meie autojuht kohe kindlasti mitte õigeks ajaks. Aga see ei olnud meie suurim mure, õigemini, see ei olnudki mure. Probleemid hakkasid veidike hiljem, kui me olime juba autosse istuda saanud, nimelt oli C autoga väikse kokkupuute mingi äärekiviga teinud, mis oli veljele ja rehvile veits häda teinud. Sellest olenes aga see, kas me üldse jõuame Tallinna või mitte. 50:50.
Ega autojuht isegi oli närvis, ja meiegi ei viitsinud oodata ja üldse, aga suuresti tänu ühele tuttavale sai autoga asjad suhteliselt ruttu korda ja saime teele asuda. Plaanitust suurema seltskonnaga, seda lõbusam aga tee peal. Lauldi laule, viibati autojuhtidele, tehti igasugust kino.
Linnas oli veel vaja teada, kus kurat see mess üldse toimub. Edasi oli tegelikult suhteliselt lihtne. Messil olime väga vähe ja selle ajaga lihtsalt jõudsid krabada igalt poolt midagi. Kui õnnestus. Tagasoisõit oli igavam aga noh, pole hullu. Ja niimoodi see päev oligi, nägin paari tuttavat ka seal ja seegi hea. Ja kui ma neid asju uurima hakkan, mida kokku kuhjatud sai, saan targemaks ka.
Ei oskagi tänase kohta muud kirjutada....
Täna saan tibu kaissu vähemalt.

Kommentaare ei ole: