teisipäev, 4. märts 2008

41 / ja olemegi kuulsad. Kümme korda kuulsamad!

Oijah. Täna oli siis see päevake, kus pidime esitama oma lõpuetendused, no ütleks, et oli see vast närvesööv asi. Täitsa jube, väikesed jamad heliga, endal kah jalad värisesid aga kokkuvõttes olime väga rahul. Vist. Ei ole miskit kurta. Meie grupis olid mina ja Rell, Kadikas, Kristi, Silver, Katre ja Marjaliisa, kõik omamoodi imelikud.

Kui neljast grupist enamus keskendusid tõsisematele teemadele, siis üks grupp oli naerutajate rollis. Sai pahtlinalju ja kuidas lapsed jõuluvana tähelepanu tahavad, või vastupidi, kuidas nad teda kardavad. Kokkuvõttes oli siiski selline tunne, et see lähendas klassi, lavale pidid ju kõik ronima ja ikka sai öeldud mingi kommentaar ka teiste esinemise kohta või küsitud kommentaare oma lavastuse kohta. Hea elamus.

Mitte, et see nii eriline näitetöö oleks olnud, aga kuidagi hea oli jälle laval olla, pole seda ju ammu enam saanud teha...Kuigi nagu Anni rääkis, peaks varsti mingi improvisatsiooni asi näiteringiga olema. No eks seda veel kuuleb ja näeb.

Ostsin isegi tänase Vooremaa, tavaliselt ma seda ei tee aga egomomendi ajendil küll. Nimelt, ma ei tea mitmendal leheküljel, on kena jutuke Kadi ja minu kohta. Põhiliselt ikkagi Kadist. Ja doonorlusest loomulikult ka.
Tuleb siis vaikselt uueks konkursiks valmistuma hakata. Ükskord võiks ikka midagi korraliku ju kah võita!

Aga see selleks.

Üldiselt oli koolis masendavalt igav. Või noh, kooli nagu ei olnudki. Kaks esimest tundi läksid proovide nahka, kaks järgmist olid esinemised. Direktor hakkas pärast vinguma, et miks me teises tunnis polnud. Nagu hallooooo???!!!
Ükskõik mis muud tunnis võivad mingite kontsertide nahka minna aga tema tund mitte. No tere tali.
Ps: tali on küll maas jah.

No füüsikas ajas pärast õps nii lolli juttu, et jube. Unekas tuli selline peale, et pärast seda tundi pakkisin asjad ja au revoir, lasin jalga kui nii võib öelda. Kodus sai mitu tunnikest magada, see on mu viimaste päevade harrastus, sest koolis on niii igav kuidagi.

Wonder why....

That's all for today. I guess.

Kommentaare ei ole: