neljapäev, 5. märts 2009

172/ nunnu jäärada.:)

Poisid läksid ennem jäärada sõitma aga jäid valli kinni, siis kutsusid mind ka paluma, et appi läheks. Vat kus silmakirjalikkus, kui abi vaja, olen olemas..heh, aga see selleks. Kaevasime mingi tund aega kui mitte rohkem ja tegime paar tiiru ja siis tulime koju sööma. Kristjan on juba teist päeva siin ja ega see ei häirigi üldse, vahest tundubki siin liiga vaikne või kuidagi..noh, igaüks oma nurgas.

Mis siis veel.. Helistasin enne Silverile, et kas ta on nädalavahetusel Jõgeval või mitte, et tahaks kedagi näha ja midagi teha. No teda ei ole, Rikko pidi olema aga pidi ninapidi tegemistes olema. Aga küll me millalgi koos pidu paneme, lubasin millalgi Tartusse minna ja siis lähme välja.

Pean veel millalgi koju minema ja korteris kah kõpitsema ja siis tulen tagasi Kuremaale ja eks siis saan millalgi Tartusse kah, siit on lihtsam minna ja koguaeg ei taha toas ka passida ja koguaeg samade inimestega olla. Mul ju tuttavaid rohkem kui ainult siin. See selleks. Nii..vool läks jälle ära, ei tea, mis värk on.

Aga okei, teen teed või miskit- olge muhedad.

Kommentaare ei ole: