pühapäev, 8. märts 2009

173/ ohjah, milline päevake


Ohjah, tõesti, milline päevake..Väsitav ja kiire nagu kõhulahtisus ( ei täpsusta).

Ärkasime täna väga vara, et minna Tartusse, Jakole oli vaja osta uus iPod ja lõhn, mille ma kinkida lubasin. Minu hajameelne meespool ei vaadanud muidugi bussiaegu nii täpselt, et vaadata, kas see buss ka laupäeval sõidab. Äiapapa viskas meid hommikul Jõgevale, siis alles avastasime, et oohoo.. no bus for us ja järgmist pidime ootama kaks tundi veel...

Nii. Linna jõudes kappasime otsejoones Eedenisse, sest seal lõhnapoes olime me seda lõhna viimati näinud- Sculpture, tootmisest maas aga hea õnne korral võib selle üles leida. No luck, Eedenis polnud..ei olnud Zeppelinis, ei olnud Kaubahallides, Kaubamajas, Raekoja platsil asuvates kohtades. Lõpuks viskas koppa.. Ka iPodi leidmine oli raskem kui uskusime. Kahegigaseid oli igat värvi aga Jako ei tahtnud kahest vaid ühest.. aga seda oli ainult mingit roosat ja lillat ja siis halli, millel oli soodukas ka, aga hall on iseenesest lame värv. Ütlen muidugi, et ta lõpuks pidi ikka selle halli või hõbedase võtma.. ja see teda eriti ei rõõmustanud.

Siis istusime millalgi kaupsis wifis ja Jako otsis Lõunakeskuse lõhnapoe numbri ja küsis, et kas neil on seda..ja uskuge või ei, ainus pood, kus see lõhn müügil, oligi Lõunakeskuse Ideaal Kosmeetika!

Algselt plaanitud rongireisi asemel seiklesime bussidega ja jala hoopis lõunakasse, ostsin Jakole selle lõhna, olen nüüd rahast lage ( huvilistele- 450.- maksis see lõhn soodukaga). Jõime kohvi ja chillisime niisama. Endale midagi seekord ei ostnud. Vaatasin ka digikaid, kui mu kaks tuhhi üle tuleb, siis tahaks digikat osta. Nii, see selleks. Ripsmetušši tahan ka.. Roosat, lisan ka pildi.

SK-d ja Pügit nägin ka, küsisin, et millal pidu saab, adekvaatset vastust ma ei saanud seekord. Mõni teine kord siis. Meelist nägin ka, töötab lõunakas teine juba pikka aega ju.

Kella kaheksaks vedasime end bussidega jälle kesklinna tagasi ja kappasime bussile. Enne seda lasin Jakol endale suure koka osta, et saaksin kodus rummi koolaga juua. Mida ma ka tegin..pluss veel magusat veini ka.. Head naistepäeva kah kõigile liigikaaslastele..:)

Kommentaare ei ole: