laupäev, 28. veebruar 2009

171/

See nädalavahetus oli siis selline..


Imelik, et nii ütlen, et oli..nädalavahetus pole veel läbi ju..heh, see selleks.

Eile läksime lõunaeg Tartusse, enne käisin mina sollis ja poisid jõusaalis, mina hüppasin seal niisama hüppenööriga ja irvitasin nende punaste nägude üle.

Läksime Tartu: Mina, Jako, Kriss ja Laura. Kõigepealt läksime Pange sööma, ja oli see alles söömaaeg ! Sinna minnes tulebki alati kaks päeva nälgida, sest kõhu saab seal nii korralikultm täis, et lausa jube. Aga mmm..kui hea :) Siis läksime Laura juurde, elab Illusioni kõrval ja jõime šampat. Tähistasime Laura möödunud sünnipäeva ja Jako tulevat sünnipäeva, neil päevaste vahedega. Madis Kompus oli ka ja tema tüdruk. Heietasime igasuguseid asju, et kui meil oleks suur maja, mida me seal teeks ja jõudsime arusaamale, et oleme kõik kunstiinimesed.

Pärast istumist läksime Illukasse. Illukal oli ka eile sünnipäev, sai kolme aastaseks, selline mudilane siis. Tervituskoksid näppu ja parkisime end sinna kohta, kus eelminegi kord istusime ja tantsisime. Mingi aja möödudes läksime Krissiga koos suitsule, Jakot kaasa ei lubanud, see oli selline "bonding moment", sest ega me ju Krissiga eriti aega koos ei veeda. Rääkisime seal natuke ja vaatasin, et kutt, kes istub minu vastas, suht jõllitab mind, mingi päikeseprillidega. No see selleks.
All tagasi olles ja koksi juues märkasin mingi aeg, et ohooo, kes istub kõrvallauas- Tuuli, Stelle mingi tundmatu kutt ja siis see sama päikeseprillidega ( kes osutus mu endiseks koolikaaslaseks, keda ma ära ei tundnud, sest ta oli kenaks läind.:D) Tuuliga kisendasime ja keksisime sellise rõõmsa kokkusattumise üle tükk aega. Muidu ei kohtu never aga just selles klubis ja just sel õhtul, vapsee kokkusattumus ju. Nii..siis..ee..mis siis veel. Tantsisime seal ja olime niisama. Mingil momendil keeras pidu kuidagi ära, sest kõik olid seal nii purjus ja klaase aeti ümber koguaeg ja klaasikilde ja alkot olid kõik kohad täis. Ei olnud eriti vahva. Siis lasime varvast sealt.

Läksime Stati hotdogi järgi ja Kriss tahtis mäkiburksi ka, suht pikk tee on jalutada, eriti kui ilm on sitt, ja eile oli ilm sitt ..sajaga. Olime nagu märjad kassid, kui hiljem jälle Laura juurde jõudsime..pikutasime neljakesi ühes voodis ja see voodi ei 0lnud just suur. Kriss tahtis veel samal õhtul ära sõita, mis osutus aga halvaks otsuseks..Ment võttis rajalt maha ja Kriss sai trahvi..tal polnud vahtralehti, väidetavalt kihutas..ja pluss veel väike joove ka. No õnneks nad olid mõistlikud. Siis tukkusime autos mõnda aega, sest ei tohtinud sõita. Riided olid ligumärjad, sitaks külm oli ja kopp ees.. Blaah. Hommikul seitsme aeg olime kodus. Mina läksin magama ja poisid hakkasid kuuma teed jooma. Nägin veel lahedat und, et ema oli kandnud arvele mulle raha, selgitusega : Jäi palgast just nii palju, et sinu moblaarve kinni maksta.
Helistasin emale üle, et kas see ikka oli uni..jah, oli küll, raisk..

Pole siiamaani selle võidu osas ka mingit kõnet või kirja saanud.. blääh. Ülehomme selgub ühe teise konkursi tulemus, loodan ka selle peale aga arvan, et ei läinud väga hästi ja ainult 1 auhind antakse ka..
Oeh.
Ükspäev kirjutasin ka Sass Hennole, millest, seda ma siia ei kirjuta..:)ja mida ta vastu kirjutas, seda ammugi mitte, vot..:)

Aga olgu, teen nüüd midagi tarka.

Kommentaare ei ole: