teisipäev, 2. detsember 2008

140/ Golden skans. Klaxons.


Ei osanud pealkirja panna, panin selle, mis lugu ma hetkel kuulan, oi kui originaalne.
Kõigepealt vabandan enda ees, ( just- enda, sest tegelikult ei kirjuta ma seda blogi kellelegi teisele) et ei kirjutanud ka 1.detsembril sissekannet. Jäin paarkümmend minutit hiljaks ja nüüd on see päev läbi. Oleks ju ilus, kui oleks saanud uue kuu puhul midagi kirja panna.

Igastahes, detsember hiiliski märkamatult ligi. Peaks nüüd mingi jõulutunne olema? Hm..noup, not yet. Mis tuli detsembriga, olid kõrvetised, jälle. Nii et HoHoHo tõesti. Detsember tuli üldse raskelt. Hommikul kühveldasin silmadest kopaga liiva välja, ei tahtnud nad üldse lahti püsida. Selline uni lõi ikka jalaga perse, et olin tükk aega hämmingus. Ma ei joo kohvi aga unerežiim on ikka omadega sealsamuses. See selleks. Õhtupoole hakkasin ennast sättima Torma poole, MTÜ koosolekule. Napilt pool tundi varem sain aga teada, et see jääb ära, kuna kõigil tuli midagi vahele. Noh..jah.

Tahaks täiendada ka eilset postitust..Vabandust, nüüd juba üleeilset. Nimelt ei ole ma maininud, et milliseid mehi ei tohiks sebida. Seda ei võtnud kuskilt foorumist ega oma peast, ema rääkis hoopiski. Ja teate..kui lõpuks kokku panna, et keda võib sebida ja keda mitte..jääb alles, et- mitte kedagi.

Poissmehed- pole varem kellegagi koos olnud, ei ole ka sinuga. ( aga kuidas siis mehed poissmehe staatusest lahti saavad..küsimärk)

Lahutatud mehed- jätsid oma naise, jätavad ka sinu.( noh, äkki oli naine mõrd)

Lesk- suri endine naine, sured ka sina. (loodusele ju kätt ette panna ei saa)
Nii ..veel üks uudis, et "Päästja koolikell" algab jälle..aga mingi nõmeda kanali pealt, kanal Neljas vms. Aga meenutuseks selle sarja sõpradele panin siia pildi ka. Ja rohkem ei viitsi kirjutada, sest nett aeglane.
Tsaupakkaaa.

Kommentaare ei ole: