reede, 2. juuli 2010

276/ day 2

Ohjah, raske on sellise sõltuvusega toime tulla aga mis teha, tuleb end siiski kaheks nädalaks võõrutada. Ja siis hakkab jälle ring peale.. aga loobuda ka ei suuda ju. Lauslollus.. ja ega ma vabatahtlikult end sellest sõltuvusest ei võõruta.. damdidaa.

Igastahes.. teine päev. Magasin kaua. Seejärel lesisin päikeses.. korjasin kurki ja maasikat.. tegin friikaid, salatit ja magustoitu. Vaatasin telekat. Tulin rattaga koju, käekott oli seljakotiks pandud, käisin ka poes, et sinna üks siider toppida. Koju jõudes oli selg läbi. Aga rattaga on hea sõita. Ei saanud uut ratast veel proovida, mutrikesed ja poldikesed lahti.

Istusime Anni juures. Mammu ja Tuuli olid ka aga suhteliselt vara läksid ära, kellel laps ja kellel muud kohustused. Me tegime veel piipu ja Anni tegi süüa ka, nälga ei jäänud. Siis vaatasime filmi Post Grad, selline imelik tiinekafilm aga armas kutt oli seal..nämm. Aga mul endal ka armas kutt..:)

Kõlan ise ka nagu tiinekas ja ei viitsi praegu pikalt ja sisukalt kirjutada ka, kell juba reedes ja väss peal. Kõhulihased vaja vihaseks vajada enne..kui viitsin. lazy as I am.

Musii..I'm all alone and I need you now..

Kommentaare ei ole: