kolmapäev, 10. märts 2010

261/ musikallis

Musi tuli reedel koju ja see oli nii tore :) Üksinda ei ole ikka üldse nii hea olla kui temaga.. ta on nii naljakas ja vajadusel armas, tema peale ei saa pahane olla. Ta on lihtsalt nii armas, pervert ka..aga siiski armas.:)

Reedel käisime pulmarongkäigus Aivo ja Gerly pulmas, ise me pulmas ei käinud, saatsime Taavi sinna kenasti ära lihtsalt, et ta ikka pidu panna saaks.
Laupäeval tähistasime juba ette tulevat naistepäeva ( või palgasaamist, kuidas kellelegi) ning Meelis avas šampuse, mis seisis juba vana-aasta õhtust, hea Törley oli, hästi hakkas pähe. Peale haukasime veel rummi koolaga ja arvutasime välja rummikoksi kanguse. Siis pugesime üksteise kaissu tuttu ja vot nii ongi tore.

Pühapäeval viisime Annelit rongi peale ja Meelis leidis Maximast pehme lõvi! Mitte kuskil polnud lõvi müüdud, see oli esimene, mida me näinud oleme ja siis Meelis ostis selle mulle niiöelda naistepäevaks. No siis ongi mul kedagi / midagi kaissu võtta, kui musi jälle Rootsi ära läheb.. Mis on üsna pea jällegi..
Aga noh, lohutan end sellega, et varsti on ta jälle tagasi ja..nii see eluke juba kord on. Varsti lähen Rootsi kruiisile ka, järgmine nädalavahetus vist. Saab tore olema. Ma loodan vähemalt.

Eh, Kristjan ostis enne kaupsist kõrvaklapid ja sai kaubapeale kinkekaardi Ideaal -kosmeetikasse. Andis selle mulle, ütles, et tal sinna asja pole vms. Noh, normaalne ju :)
Taaviga täna jälle kokku ei saanud, tal läks tööl kauem, pidime muidu panges kokku saama aga eks siis mõni teine kord..

Ahjaa, kaupsis nägin ühte tsikki, kes tundus tuttav .. ja nagu selgus oli see, kes mängis sõbrapornos. Youtuubitage, kui te ei tea. Aga olgu..koon sokki veidike edasi, kui viitsin siis õpin ka midagi...üldiselt- head ööd :)

Kommentaare ei ole: