esmaspäev, 19. jaanuar 2009

160/ FAIL

Esimene sõna, mis nädalavahetusega pähe tuleb, on kahtlemata: FAIL !
Oli kuidagi väga pingeline nädalavahetus, pooltki mitte nii palju kui oodanud oleks..Mida oli rohkem, oli stressi, mõttetut edasi-tagasi sõitmist ja külmetamist.

Läksime juba reede lõuna ajal Tallinnasse. Mina, Kriss, Jako ja Ketu. Viskasime osad asjad Kristjani juurde ja omad asjad Mustamäele Kersti juurde, kus me ööbisime. Siis läksime linna peale. Käisime piljardis ja.. Millalgi jõudsid Taavi ja Allas ka rongiga Tallinna. Ja siis..ah, ma ei mäletagi. Mõtlesime vist öösel midagi teha aga me Jakoga mõtlesime, et kuidas me Mustamäele saame ja läksime trolliga ära, et hommikuks välja puhata.

Mustamäel vaatasime veel Margi ja Marikaga koos filmi, mida me juba varem olime näinud - Mirrors. Ja siis läksime millalgi magama.. Hommikune ärkamine oli enamvähem normaalne..Sai kohvi ja normaalselt hommikul telekat vaadata. Olin rahul, et ei jäänud Krissi juurde, seal oleks olnud kitsas ja mitte nii kodune..

Trammide ja trollidega läksime hommikul Suurhalli..saime neli simpeli stardikat, saame sitta kanti nüüd omavahel rääkida. Heh..aga muidu..üritus ise oli norm..Kuigi me ei olnud eriti kaua, sest läksime piljardisse. Seal võtsime õllet ja olime mingi sada aastat. Minu jaoks veidike nüri, sest ega tüdrukuid eriti mängima ei lastud. Siis käisime millalgi Mäkis ja mõtlesime kuidas aftekale minna Urbanisse. Hull organiseerimine käis aga lõpuks jooksis see asi ikka nii perse. Urbanis oli selline järjekord, et me ei viisinud seal passida ja sees poleks ruumigi olnud...

Siis mõtlesime hoopis kuskile Vabaduse platsi kanti minna, Hookah house'is olime mõnda aega, panime raha magama natuke jookide peale, kuna oli lihtsalt igav. Sisuliselt siiski väga mõttetu. Kriss tahtis Prive'sse minna aga me mõtlesime teisiti, kuna kolm sotti kahepeale ikka ei raiskaks, selleks, et sisse saada ja seal tund aega olla..kuna kell oli kolm ja pidu oleks kestnud kella neljani. Jakoga otsustasime, et kõnnime Krissi juurde aga meil oli nii külm ja kopp ees, et võtsime hoopis takso ja läksime Mustamäele. Ei olnudki väga kallis..70.-Oletasime hullemat..

Mustamäel oli vähemalt pehme voodi ja soe tuba.. Ikka hoopis teine kui oleks olnud viiekesi kuskil kitsas korteris olla olnud. Tuju oli tegelikult sitt ja paras vimm oli kõige ja kõigi peale..

Järgmine hommik oli üliraske ärkamine, kuna öösel oli nii külm ja hommikul oli selline väsimus ka.. Eelmise õhtu superfail oli jätnud oma jälje, mõlemad olime natuke tõbised ka..mina muidugi hästi vähe, 37 pole minu jaoks palavik, Jakol oli aga mingi 38.

Pühapäeval oli lihtsalt tahtmine lõpuks, et saaks koju juba.. Session ise oli jah jällegi tore..võtsin hommikul seal kohvi ja Jakole õlle..hea on istuda ja vaadata ja siis midagi juua. Mina jälgisin huviga BMX finaale kuna kvalifikatsioonid olid poolenisti nägemata jäänud. Mingi seitsme aeg hakkasime ära tulema..pidime veel Mustamäel käima, mille pärast saime kurjasid pilke..No me ei saa ju spordikotte üritusel kaasas tassida niisama..Kojusõit kestis ekstrakaua aga hea oli täna kella kaheni magada. Jako on ikka haige aga eks saab terveks..

Tallinna suhtes on umbusk ja pole nagu üldse tahtmist sinna enam minna..eks näis kas järgmisel aastal minekut on sessionile.

Nii...mis siis veel. Jõusaali peaks millalgi minema. Ükspäev sai nüüd käidud, ma ei mäletagi millal see oli aga eks tuleks uuesti minna ::)


Praeguseks kõik.

Kommentaare ei ole: